Skip to content

Få havets läckerheter levererat till din dörr.

Fisk & Skaldjursbilen i Stockholm AB drivs av Mikael och Simon som tillsammans har över 20 års erfarenhet av fisk- och skaldjursbranschen.

Företaget kan idag erbjuda en geografisk bredd då vi utgår från Sundsvall, Leksand, Stockholm och Karlskrona. Utöver dessa områden har vi tusentals kunder med omnejd vilket gör att vi täcker nästan hela Sverige.

Vad som gör företaget unikt är import och ensamrätt på flera av produkterna. Urvalet sker noggrant för att alltid kunna erbjuda hög kvalité på råvarorna vi säljer. Vi arbetar enbart utifrån våra egna frysbilar och erbjuder hemleverans av exklusiva råvaror direkt hem till dig som kund.

Våra kunder betyder mycket och därför lämnar vi alltid en 100 % nöjd kundgaranti där du som kund har både ånger-, retur och bytesrätt till 100 % om du inte är nöjd eller om det inte blev som du tänkt dig. Allt för att du ska känna dig trygg med oss samt våra råvaror. Har du några frågor? Tveka inte att höra av dig till oss. Boka dina varor hos oss online. Fri hemkörning ingår alltid. Välkomna till Fisk & Skaldjursbilen, länken mellan dig och havet.